PORVOON EHKÄ PARHAIMMAT POLUT


VUODEN 2018 REITIT:

Tänä vuonna lähdetään lähdöstä lähes suoraan kinttupolulle kohti Hardisklimpeniä, eli maastoalueen korkeaa kohoumaa. Reitti kulkee osittain edellisvuosilta tuttuja polkuja, mutta eri suuntaan. Reitti sekä maasto on saanut testijuoksijoilta paljon kiitosta ja suurella innolla odotamme loppukesän Hercules Trail Runia!
Pidemmät 14 & 21km reitit kulkevat tätä upeaa 7km reittiä useamman kierroksen.

Juomapaikat noin 3-4km välein. Virkistystarjoilut naposteluineen myös maalissa.

Katso Relive reittivideo.mp4EDELLISET REITTIOHJEET:

2017 reittiohjeet:

5km reitti: Sama kun viimevuonna (katso alhaalla). Pitkä 12,5km reitti on matkallisesti hieman viimevuotista lyhyempi, mutta se ei tarkoita että reitti olisi tänä vuonna helpompi. Tarjolla on enemmän polkua ja vähemmän tietä. Uusi reittikartta tulee ajolinjojen selvittyä.

Polkujuoksussa luvassa 5km helpohko sekä 12,5 km vaativampi reitti.
Lasten 2km reitti on sama kuin päämatkojen loppulenkki.

JUOMAPAIKAT: noin 3-4 kilometrin välein. Pitkällä matkalla 3kpl ja lyhyemmällä yksi juomapaikka. Virkistystarjoilut naposteluineen maalissa.


Vuoden 2016 reittikuvaus:
Hercules Trail Runin monipuolinen kilpailureitti kulkee Mustijoella sijaitsevan uudistuneen Herculeksen-majan "takamaastoissa". Ulkoilijoiden ja nykyään maastopyöräilijöidenkin suosittelemat polut ovat kun luotu erinomaisen polkujuoksutapahtuman toetuttamiseen.
Ominaista reiteille on pienet tekniset polut vaativilla rannikkoavokalliolla, sekä aito luonnonläheinen tunnelma.
Ehkä erikoisinta reitillä on riistapolut, joita pitkin Hercules Trail Runin reittikin etenee muutamia mutkia.
14km reitin alku on nopeakulkuisempaa ja mahdollistaa ruuhkaattoman alun suorituksellesi. Reitti käy 12km kohdalla tapahtumakeskuksen läheisyydessä.
5km reitti on sopiva aloittelijoille, mutta tarjoaa riittävän polkujuoksuhaasteen myös kovakuntoisille. Reitti käy 3km kohdalla kilpailukeskuksen läheisyydessä.